Ankaragücü’nde kiralık olarak forma giyen Gerson Rodrigues, gösterdiği performansla Fransız devi Monaco’nun dikkatini çekti.
Monaco’nun, MKE Ankaragücü formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Lüksemburglu forvet Gerson Rodrigues için devreye girdiği iddia edildi. Bonservisi Dinamo Kiev’de olan ve 500 bin euro kiralama ücretiyle Ankaragücü’ne yarım sezonluğuna kiralanan Gerson, Süper Lig’de çıktığı 8 maçta 3 gol ve 2 asistlik performansıyla dikkat çekti.
DİNAMO KİEV İLE GÖRÜŞTÜLER
Monacolu gözlemcilerin bir süredir takip ettiği Gerson Rodrigues için bir rapor yazdığı Monaco yönetimi ile birlikte teknik direktör Robert Moreno’nun da bu transferi onayladığı ifade edildi. Bu gelişme üzerine Monacolu yetkililer, Dinamo Kiev ile temasa geçti.
FATİH MERT TRANSFER İÇİN SÖZ ALMIŞTI!
Koronavirüs nedeniyle liglerin ertelenmesinden hemen önce Fenerbahçe’nin de bu oyuncuyla ilgilendiği iddia edilmişti. Bunun üzerine Gerson Rodrigues’in transferi için harekete geçen Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, “Gerson Rodrigues ile de menajeriyle de konuştum, Fenerbahçe’den kendilerine gelen teklif yok. Ankaragücü olarak Gerson Rodrigues ile kulübü Dinamo Kiev ile de görüştük, Gerson’la sözleşme uzatmak istiyoruz. Dinamo Kiev ile aramızda Gerson için opsiyon yok fakat sözlü olarak bir anlaşma var.” demişti.
Bu gelişmenin ardından Dinamo Kiev’in Gerson için nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Gerson için Fransız ekibinin yüksek bir bonservis bedeli teklif etmesi bekleniyor. Lüksemburglu oyuncunun da taliplilerinin artmaya başlaması Dinamo Kievli yöneticilerin de kafasını karıştırabilir. Bakalım yöneticiler Fatih Mert’e verdiği sözü tutacak mı, yoksa yine para mı kazanacak?